Waarom elektrisch?

Wij zijn fan van de toekomst

Klaar voor de toekomst

Hoe je het ook wendt of keert; elektrisch rijden is de ‘brandstof’ die autorijden ook in de toekomst voor iedereen bereikbaar maakt. Toch is de ontwikkeling van de elektrische auto niet zonder slag of stoot gegaan. Al een groot aantal jaren is de autobranche serieus bezig met het ontwikkelen van elektrische auto’s. Nu, in 2017 zien wij van Mobility Service Nederland een echt kantelpunt. Want was het een aantal jaren geleden nog flink afzien om in een elektrische auto te rijden, nu is dat al lang niet meer zo. Een hele serie goede elektrische auto’s en een zeer degelijk laadnetwerk in Nederland, hebben ervoor gezorgd dat al veel zakelijke rijders hebben gekozen voor een elektrische auto, in plaats van een diesel of een benzine. Daarnaast zijn ook de fiscale voordelen ten opzichte van een auto met een verbrandingsmotor dusdanig groot, dat in een EV stappen zomaar enkele honderden euro’s per maand aan besparing kan opleveren.

Hoor jij ook bij de early adaptors?

Elektrisch rijden biedt een behoorlijk aantal voordelen ten opzichte van een auto met een verbrandingsmotor. Twijfel jij of jouw volgende leaseauto een elektrische auto moet worden? Dan proberen we je graag te overtuigen!

  • In 99% van de gevallen is een elektrische auto zuiniger dan een benzine- of dieselauto. Ook als je de hoeveelheid verbruikte stroom omrekent naar brandstofverbruik
  • Je auto opladen kan thuis. Stoppen voor brandstof is niet meer nodig
  • De Nederlandse laadinfrastructuur behoort tot de top van de wereld
  • Steeds meer autofabrikanten bieden hoogwaardige elektrische auto’s aan. Keuze genoeg!
  • Rijden in een elektrische auto veroorzaakt geen CO2 uitstoot
  • Je profiteert van lage bijtelling en gunstige maandtermijnen door bijvoorbeeld de milieu-investeringsaftrek

Zet de eerste stap naar elektrisch rijden!

Je hebt het misschien wel door. Wij van Mobility Service Nederland zijn fan van elektrisch rijden. Daarom kan iedere zakelijke rijder terecht op de website van Mobility Service Electric. Op onze website stel je jouw elektrische auto samen, vergelijk je EV’s op basis van relevante informatie en bestel je jouw elektrische leaseauto meteen. De eerste stap naar elektrische mobiliteit zet je hier!Een van onze experts

Sebastiaan Rodenboog heeft al 20.000km in een elektrische auto gereden.

Blije klant
"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar, Fixico.

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl