Over ons

Wie zijn wij?

Mobility Service Electric is een onderdeel van leasemaatschappij Mobility Service Nederland B.V.

Waarom Mobility Service Electric?

Wij geloven dat elektrisch rijden van grote invloed zal zijn op mobiliteit in de toekomst. Om auto te kunnen blijven rijden en zakelijk mobiel te blijven, lijkt een transitie naar elektrische auto’s onvermijdelijk. Toch is het voor de zakelijke rijder nog erg lastig om een gedegen keuze te maken. Allereerst moet je als bedrijf op basis van relevantie informatie een inschatting kunnen maken of elektrisch rijden nu al interessant is. Bovendien moet je ook nog een keuze kunnen maken tussen de beschikbare elektrische auto’s die op de markt beschikbaar zijn.

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van elektrische auto’s. Ben je eruit en heb je een auto gekozen? Dan kun je die ook meteen bij ons bestellen en kun je rekenen op de jarenlange lease-ervaring van Mobility Service Nederland. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde partners, zoals Eneco e-Mobility en Autoblog.nl.

Meer weten?

> Lees hier meer over de voordelen van elektrisch rijden.

> Doe de test en ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past.

> Stel hier jouw eigen elektrische auto samenEen van onze experts

Sebastiaan Rodenboog heeft al 20.000km in een elektrische auto gereden.

Blije klant
"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar, Fixico.

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl