Volkswagen leasen

Lease jouw elektrische Volkswagen bij Mobility Service Electric

Volkswagen heeft als merk geen introductie nodig. In Nederland blijft het merk mateloos populair en ook zakelijk doet de Duitse fabrikant het uitstekend. Sinds de opkomst van de elektrische auto, probeert ook Volkswagen aan te haken. Sinds de vernieuwde e-Golf in 2017 lukt dat heel behoorlijk. Het grote voordeel ten opzichte van de elektrische concurrentie is niet de actieradius, maar de uitstekende bouwkwaliteit en ergonomie van het model. Bij Volkswagen is het absoluut niet negatief dat de huidige elektrische auto’s gebaseerd zijn op bestaande modellen.

Volkswagen e-Golf

Net als alle andere edities van de huidige golf, staat ook de Volkswagen e-Golf staat op het MQB platform. Dat betekent dat Volkswagen slim om moest gaan met de plaatsing van de accupakketten. In het huidige platform is er immers geen rekening gehouden met ruim 30 kWh aan accu’s. De oplossing zit hem in een zeer plat en compact batterijpakket op de bodem van de auto en onder de kofferbak. Het is bijzonder knap dat je dit in de auto nauwelijks merkt. Je zit wel iets hoger dan in een gewone Golf, maar ondanks dat kun je nog steeds een uitstekende zitpositie innemen. Verder rijdt de e-Golf zoals je van een Volkswagen mag verwachten en is het interieur een ware verademing. Er is absoluut niet bespaard op materiaal en de hoeveelheid opties. Het is er bijzonder goed toeven.

Als leaseauto is de e-Golf bijzonder geschikt als je niet meer dan 150 kilometer op een dag hoeft af te leggen. Op die manier kun je ’s nachts of op je werk weer volledig vol laden en kom je qua actieradius niet in de problemen.Een van onze experts

Sebastiaan Rodenboog heeft al 20.000km in een elektrische auto gereden.

Blije klant
"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar, Fixico.

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl