Tesla leasen

Lease jouw Tesla Model S, X of 3 bij Mobility Service Electric

De pionier op het gebied van elektrisch rijden, zo mag je Tesla wel noemen. Al ruim 10 jaar is Tesla bezig elektrisch rijden op de kaart te zetten. Inmiddels is het merk dat behoorlijk gelukt. Twee volwaardige modellen zijn inmiddels alweer een aantal jaren op de markt. De Model S en de Model X hebben in de eerste periode zelfs zo goed gedaan, dat wachtlijsten van meer dan niet gek waren.

Tesla Model S

Sinds 2012 is de Model S op de markt. De eerste volledig door Tesla geproduceerde auto is ontworpen om te concurreren met de luxere sedans op de markt. De elektrische aandrijving maakt de auto echter niet alleen heel rustig en fijn om te rijden, de auto is ook ontzettend snel. Zo snel zelfs dat menig supercar z’n meerdere moet erkennen in de Model S. Als leaseauto is de Tesla Model S daarom ook bijzonder populair.

Tesla Model X

Zo op het eerste gezicht is de Model X niet meer dan een verhoogde Model S. Als je echter verder kijkt, dan kom je erachter dat de auto bijna een compleet nieuwe auto is. Weliswaar gebruiken de modellen dezelfde onderdelen en hetzelfde accupakket, maar toch spreekt het model een heel ander publiek aan. De Model X is de SUV die ruimte biedt voor zeven volwassenen, een caravan kan trekken en ontzettend veilig is. De speciale deuren maken de auto niet alleen heel bijzonder maar ook erg praktisch.

Tesla Model 3

De Model S en X zijn misschien wel de mooiste en beste elektrische auto’s, maar tegelijkertijd ook veruit de duurste. Juist daarom is de Model 3 in het leven geroepen. De kleinste en jongste Tesla moet elektrisch rijden bereikbaar maken voor iedereen. Met een vanafprijs van €35.000 en een accupakket van ongeveer 60 Kwh lijkt dat ook best aardig te lukken.Een van onze experts

Sebastiaan Rodenboog heeft al 20.000km in een elektrische auto gereden.

Blije klant
"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar, Fixico.

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl