Renault leasen

Lease jouw elektrische Renault bij Mobility Service Electric

Renault is al enige tijd op de markt met elektrische auto’s. De Fluence en de Twizzy hebben inmiddels alweer een behoorlijke leeftijd en ook de ZOE is vanaf 2013 al beschikbaar. Niet gek dus dat de technologie van de elektrische tak van Renault behoorlijk is verbeterd de afgelopen jaren. Zo is de actieradius van de ZOE sinds 2016 ruim verdubbeld zonder in te leveren op ruimte. Renault heeft zelfs een sport editie van de ZOE gebouwd, met dubbele motoren en een sprint van 0 naar 100 in iets meer dan 4 seconden.

Renault ZOE

De ideale elektrische stadsauto. Zo zou je de Renault ZOE kunnen omschrijven. Als leaseauto is de Renault ideaal als je maximaal 200 kilometer woon-werkverkeer per dag aflegt. Zo kun je thuis of op je werk bijladen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een lege accu onderweg. In realiteit zal 90 procent van de mensen met een huidige leaseauto dus zonder range-anxiety in een ZOE kunnen stappen. Heb je op dit moment bijvoorbeeld een Renault Clio, dan is de ZOE een prima alternatief vanwege de combinatie bijtelling, actieradius en ruimte.

Overigens kun je zelf kiezen of je snelladen belangrijk vindt. Renault is de enige in de markt die jouw de optie geeft om wel of niet te kiezen voor quickcharge. De keuze die je maakt is afhankelijk van het gebruik van de auto. Ga je veel laden van FastNed, dan is de quickcharge variant een betere keuze. Laad je altijd thuis of op het werk? Dan is de niet-quickcharge variant een betere optie.Een van onze experts

Sebastiaan Rodenboog heeft al 20.000km in een elektrische auto gereden.

Blije klant
"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar, Fixico.

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl