Opel leasen

Lease jouw elektrische Opel bij Mobility Service Electric

Nog niet heel lang is Opel een speler op de markt van elektrische auto’s. Toch zijn ze met de introductie van de Ampera-e in één klap een zeer belangrijke speler geworden. Natuurlijk kennen we Opel van de eerste generatie Ampera, een auto met elektrische aandrijving en een generator op benzine aan boord, maar ruim 350 kilometer volledig elektrisch rijden was er in de eerste generatie absoluut niet bij. Net als veel andere merken wil Opel aankomende jaren meer elektrische auto’s gaan produceren. Op basis van de Ampera-e lijkt dit een gouden toekomst.

Opel Ampera-e

Grote actieradius, maar voor de consument behoorlijk duur. Daarom lijkt de Ampera-e in eerste instantie voornamelijk geschikt voor de zakelijke markt. Voor de leaserijder is de Ampera-e wel een zeer geschikte auto. Dat heeft voornamelijk te maken met het grote rijbereik. Ook als vertegenwoordiger of accountmanager kun je met ruim 350 kilometer prima uit de voeten. Het is wel even wennen dat de auto niet beschikt over navigatie. Opel is er namelijk van overtuigd dat je middels de navigatie van Apple Carplay of Android Auto uitstekend uit de voeten kan. Dat klopt ook, maar daar gaat wel een paar dagen aan gewenning aan vooraf. De Ampera-e Launch Executive voorzien van een breed scala aan opties, die het elke leaserijder bijzonder naar de zin maakt. Denk bijvoorbeeld aan stoel- en stuurverwarming, lane assist en dode-hoek detectie.Een van onze experts

Sebastiaan Rodenboog heeft al 20.000km in een elektrische auto gereden.

Blije klant
"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar, Fixico.

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl