Nissan leasen

Lease jouw elektrische Nissan bij Mobility Service Electric

In 2010 al, introduceerde Nissan de LEAF. Sindsdien is Nissan als merk hard bezig om elektrisch rijden op de kaart te zetten. Naast de LEAF heeft Nissan ook het busje, de e-NV200 op de markt gebracht, een elektrisch bestelbusje. Het grootste elektrische succes van Nissan blijft echter de LEAF.

Nissan LEAF

Heb je een Nissan LEAF op het oog voor in de lease? Dan is dit het moment om te kiezen voor het nieuwe model. De nieuwe Nissan LEAF is niet alleen fraai vormgegeven, de actieradius is ook een heel stuk beter. Met een range van 378 kilometer, is de auto een heel stuk bruikbaarder dan de voorgaande LEAF en bovendien concurrerend met de Renault ZOE, De e-Golf en de Hyundai IONIQ. Uniek zijn de hulpsystemen die de LEAF biedt. Zo ver als een autopilot gaat Nissan niet, maar op de snelweg zit je wel een stuk relaxter achter het stuur.Nu in de etalage

Fiat 500E

Vanaf € 539

Een van onze experts

Sebastiaan Rodenboog heeft al 20.000km in een elektrische auto gereden.

Blije klant
"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar, Fixico.

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl