Jaguar leasen

Lease jouw Jaguar I-Pace bij Mobility Service Electric

Jaguar is een merk met een rijke historie. Van utlieme sportwagens tot luxe sedans. Alles is van de band gerold bij het Britse merk. De grote variatie in modellen door de jaren heen, heeft voor een groot gedeelte te maken gehad met de verschillende eigenaren van het merk. Sinds Jaguar echter verkocht is aan het Indiase bedrijf Tata, heeft het merk weer een echte eigen ‘stijl’.

Net als de vooruitstrevendheid van de modellen in het begin van de jaren ’90, heeft Jaguar ook nu de focus liggen op innovatie. Dit begon in 2005 al, met een radicaal andere styling van alle modellen en in 2018 is ook de motorisering veranderd. Het is sinds 2018 namelijk mogelijk om volledig elektrisch te rijden in een Jaguar met de geheel nieuwe I-Pace.

Jaguar I-Pace

De I-Pace is de eerste serieuze concurrent van de Tesla Model S en X. Jaren heeft de elektrische rijder die op zoek was naar een premium auto met een goede actieradius, weinig keuze gehad. Nu elektrisch rijden echter steeds populairder wordt, komt Jaguar op het juiste moment met een geschikt model. De I-Pace heeft een accupakket van 90kWh en een realistische actieradius van ongeveer 400 kilometer. Uitstekend geschikt voor de zakelijke rijder die veel kilometers maakt dus. De typische rij-eigenschappen van Jaguar, zijn in het elektrische model gelukkig bewaard gebleven. De auto heeft 400 pk en accelereert naar honderd in 4,8 seconden. De leaseprijs van de Jaguar I-Pace begint bij €949,-.

 Nu in de etalage

Aiways U5

Vanaf € 336

Een van onze experts

Sebastiaan Rodenboog heeft al 20.000km in een elektrische auto gereden.

Blije klant
"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar, Fixico.

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl