Hyundai leasen

Lease jouw elektrische Hyundai IONIQ bij Mobility Service Electric

Niet zo lang geleden heeft het Koreaanse merk Hyundai zichzelf voorgenomen een grote speler te worden als het gaat om elektrische auto’s. Via het dochtermerk Kia heeft het concern al een aantal pogingen gedaan, maar met de komst van de Hyundai IONIQ heeft het merk zich echt op de kaart gezet als producent van elektrische auto’s. Zeer bewonderenswaardig als je bedenkt dat het merk pas 25 jaar ervaring heeft met het bouwen van auto’s.

Hyundai IONIQ

De Hyundai IONIQ is de eerste volledig elektrische Hyundai. Met een actieradius van 280 kilometer (NEDC) plaatst het merk zich rechtstreeks naast de Volkswagen e-Golf en de BMW i3. Het grote voordel van de IONIQ ten opzichte van de concurrentie is echter de (lease)prijs, de auto is fors goedkoper dan de Volkswagen en de BMW. Daarnaast heeft de Hyundai nog wat trucjes achter de hand. Zo is de auto de ruimste en laadt de auto het snelst op. In enkele gevallen kan de auto zelfs met 70 kWh laden. Bovendien is de standaard uitrusting zeer luxe, met onder andere een achteruitrijcamera en lane departure assist. kortom; ben je op zoek naar een voordelige elektrische leaseauto, dan zit je bij de Hyundai IONIQ wel goed.Een van onze experts

Sebastiaan Rodenboog heeft al 20.000km in een elektrische auto gereden.

Blije klant
"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar, Fixico.

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl