BMW leasen

Lease jouw elektrische BMW bij Mobility Service Electric

In de komende 25 jaar wil het Duitse merk BMW 25 volledig elektrische modellen op de markt brengen. De eerstvolgende elektrische BMW moet de X3 gaan worden. Daarvoor zal het dochtermerk van BMW, Mini nog met een elektrisch model op de markt komen. Het merk heeft nog wel een lange weg te gaan. De i3 is op dit moment namelijk de enige elektrische BMW op de markt.

BMW i3

Als je de BMW i3 voor het eerst ziet, dan zul je niet gelijk denken dat het om een BMW gaat. Het design is uniek en breekt met de huidige BWM modellen. Volgens het merk zelf volg de i3 geen trend, maar geeft hij uitdrukking aan een zelfbewuste lifestyle. Of het uiterlijk in de smaak valt, zal persoonlijk zijn. Over de rijeigenschappen hoef je echter geen discussie te voeren. De i3 rijdt fantatisch, is wendbaar en gedraagt zich als een echte BMW. De kers op de taart is het smaakvolle, ruimtelijk interieur. Geen enkel moment heb je het idee dat je in een compacte auto zit.

Wil je wel graag elektrisch rijden maar ben je op zoek naar iets meer pit? Dan kun je ook kiezen voor de i3s. De sportieve versie van de i3, oogt wat ‘vlotter’ en heeft iets meer paardenkrachten in het vooronder.Een van onze experts

Sebastiaan Rodenboog heeft al 20.000km in een elektrische auto gereden.

Blije klant
"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar, Fixico.

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl