Audi leasen

Lease jouw elektrische Audi bij Mobility Service Electric

Audi is van oudsher al een automerk met een premium grondslag. Nog voordat de eerste elektrische Audi op de markt is, weten we al dat deze nieuwe aandrijflijn gepaard gaat met luxe auto’s. Een aantal slimme reclames en teasers hebben ervoor gezorgd dat we elektrische Audi’s uit het hogere segment mogen verwachten. De e-tron zal begin 2019 al z’n intrede doen in de elektrische markt. Later volgen de Audi e-tron GT en een kleiner model waar nog weinig van bekend is. De Audi’s zullen het in het premium segment waarschijnlijk erg goed doen als leaseauto’s.

Audi e-tron

De Volkswagen Audi Groep (VAG), heeft afgelopen jaren ontzettend veel geld geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektrische auto’s. De hagelnieuwe Audi e-tron die begin 2019 op de markt komt, is het eerste echte product die voortkomt uit deze investeringen.

In eerste oogopslag lijkt de e-tron een leaseauto om naar uit te kijken. De Audi zit propvol nieuwe technieken die het elektrisch rijden nog geavanceerder maken. Daarnaast is ook de prijsstelling van ongeveer 84.000 euro zeer concurrerend te noemen. Al met al uitstekende elektrische leaseauto.Nu in de etalage

BMW i3

Vanaf € 519

Een van onze experts

Sebastiaan Rodenboog heeft al 20.000km in een elektrische auto gereden.

Blije klant
"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar, Fixico.

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl