Volvo XC40 Electric

Stel je auto samen
vanaf € 803
  • 400km
  • 28 Min
  • 408 pk

De Volvo XC40 Recharge wordt naar verwachting vanaf Q4 2020 / begin 2021 geleverd. Reserveer nu alvast een exemplaar bij de EV-expert.

De XC40 Recharge zou weleens de ideale overstap naar elektrisch kunnen zijn; de auto biedt ruimte voor het hele gezin, heeft een goede actieradius en mag 1500 kg trekken. Daarnaast is de auto voorzien van maarliefst 408 PK, aan snelheid dus geen gebrek.

Volvo heeft overigens ook nog steeds extra oog voor veiligheid. Zo heeft Volvo een diefstalbestendige sleutelhanger ontwikkeld die ervoor zorgt dat het signaal van de sleutel niet te traceren is. Ook de dodehoekwaarschuwing, het zogenaamde BLIS, gaat nét aan stapje verder dan dat van de concurrentie. Deze grijpt namelijk in als je iets in de dode hoek over het hoofd hebt gezien.

Zowel de Polestar 2 als de elektrische XC40 zullen gebruik gaan maken van de Compact Modular Architecture. Dit is een platform dat Volvo samen met het Chinese moederbedrijf Geely heeft ontwikkeld. Het verschil tussen Polestar en Volvo zal vanaf volgend jaar hoofdzakelijk zitten in de hoeveelheid PK’s (of eigenlijk kW’s). Alle auto’s uit de stal van Volvo/Polestar met meer dan 300 kW zullen de aanduiding Polestar krijgen. Alles daaronder zal Volvo heten.

Actieradius

Op dit moment is de exacte actieradius van de Volvo XC 40 Recharge onbekend. Volvo communiceert met een range van 400 kilometer. In de realiteit zal dit waarschijnlijk 300-350 kilometer zijn. Het batterijpakket is met een grootte van 78 kWh, dezelfde als die van de Polestar 2.

Opladen

De XC40 Recharge laat dezelfde cijfers zien als de Polestar 2 voor wat betreft laden. Thuis laden kan met een maximaal vermogen van 11 kW (over 3 fasen). Snelladen kan met een maximale snelheid van 150 kW. Dat betekent van 0 naar 80% in ongeveer 40 minuten.

Standaard uitrusting

De standaarduitrusting van de Volvo XC40 electric is nog niet bekend.

“Met een vermorgen van 408pk is de XC40 erg snel.”

Sebastiaan Rodenboog is onze Volvo XC40 Electric expert

met 20.000km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog

“”

Sebastiaan Rodenboog is onze Volvo XC40 Electric expert

met 20.000km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog

Wanneer is de Volvo XC40 Recharge leverbaar?

Volvo communiceert met levering in Q3-Q4 van 2020. Wij verwachten dat dit op volgorde van reservering zal gaan. Kortom; wees er zo snel mogelijk bij!

Wat gaat de Volvo XC40 Recharge kosten?

De vanafprijs zal ergens rond de 60.000 euro liggen. Mogelijk dat de introductie variant nog een stukje duurder wordt.

Hoeveel bijtelling ga ik betalen?

Omdat de auto in 2020 wordt geleverd, gelden de bijtellingsregels van dat jaar (8% over de eerste 45.000 euro, en 22% over alles daarboven).

Op basis van 60.000 euro zal de netto bijtelling ongeveer 290 euro bedragen. Voor een vergelijkbare XC40 T5 hybride, betaal je ongeveer 450 euro bijtelling.

“”

Sebastiaan Rodenboog is onze Volvo XC40 Electric expert

met 20.000km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog
Uitvoering
Uitleg


€ 803

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl