Volkswagen ID.4

Stel je auto samen
Prijs niet bekend
  • 425km
  • 31 Min
  • 204 pk

De Volkswagen ID.4 is de eerste volledig elektrische SUV van Volkswagen. De ID.4 wordt net zoals de eerder aangekondigde ID.3 op het nieuwe MEB-platform gebouwd. De auto is momenteel alleen nog in prototype-vorm te bewonderen, maar verwachting is dat de productieversie hier niet sterk van af zal wijken.

De Volkswagen ID.4 is gebaseerd op de conceptauto genaamd ID.CROZZ. De auto wordt standaard geleverd met achterwielaandrijving. Dankzij de lage plaatsing van het accupakket heeft de Volkswagen ID.4 een laag zwaartepunt en daarmee naar verwachting een goede wegligging en prettig rijgedrag.

De wielbasis van de auto is riant en dankzij het speciaal ontwikkelde MEB-platform is het accupakket in het ontwerp van de auto weggewerkt. Dit realiseert een elektrische SUV met voldoende ruimte en daarnaast ook de nieuwste technologische snufjes. De ID.4 zal naar verwachting beschikken over onder andere intuïtieve touch- en spraakfunctie, naast uitgebreide rijassistentiesystemen.

Actieradius

De Volkswagen ID.4 heeft een WLTP actieradius van 500 kilometer. In de praktijk zal de actieradius hiervan afwijken, gezien dit wordt beïnvloed door weersomstandigheden- en rijstijl. In de praktijk is de verwachting dat een actieradius van zo’n 425 km haalbaar is.

Opladen

De elektrische ID.4 wordt standaard geleverd met een 3-fase 11kW AC laadsysteem, waardoor je optimaal gebruik kan maken van de openbare laadpalen in Nederland. Bij de snellader kan de auto met gemiddeld 110 kW DC laden, wat een 10-80% lading in ongeveer 31 minuten realiseert.

Standaard uitrusting

De standaarduitrusting van de Volkswagen ID.4 is op dit moment nog niet bekend.

“Snelladen tot 80% kan in ongeveer 30 minuten!”

Sebastiaan Rodenboog is onze Volkswagen ID.4 expert

met 20.000km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 7.5 sec
Topsnelheid 160 km/u
Actieradius Elektrisch (NEDC) 500 km
Actieradius werkelijk 425 km
Totaal Vermogen 204 pk
Totaal Koppel 310 Nm
Aandrijving Achter

Energieverbruik

Actieradius NEDC 500 km
Verbruik NEDC 15,4 kWh/100km
Benzine Equivalent NEDC 1.7 l/100km
CO2 Uitstoot NEDC 0 g/km
Actieradius Praktijk 425 km
Verbruik Praktijk 18,1 kWh/100km
Benzine Equivalent Praktijk 2.0 l/100km
CO2 Uitstoot Praktijk 0 g/km

“”

Sebastiaan Rodenboog is onze Volkswagen ID.4 expert

met 20.000km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog

“”

Sebastiaan Rodenboog is onze Volkswagen ID.4 expert

met 20.000km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog
Uitvoering
Uitleg


Nog niet bekend

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl