Skoda ENYAQ

Stel je auto samen
Prijs niet bekend
  • 500km
  • 30 Min
  • 306 pk

In 2020 gaat de 100% elektrische Skoda ENYAC naar verwachting in productie. De Skoda Vision iV, zoals de auto eerder door het leven ging, was al te bewonderen op de Autosalon van Genève in 2019. Momenteel is de productieversie van de auto nog niet vrijgegeven, in hoeverre het concept nog zal wijzigen is daarmee onbekend. Het is duidelijk dat Skoda met de ENYAQ een ruime elektrische SUV ontworpen heeft, perfect voor de leaserijder met een gezin of een grote ruimtebehoefte.

Actieradius

De elektrische Skoda krijgt een accupakket van 83 kWh en een actieradius van ruim 500 kilometer (WLTP). De auto gaat van 0 naar 100 in slechts 5.9 seconden. De verwachting is dat de actieradius in de praktijk zo’n 400 km zal zijn, uiteraard is dit afhankelijk van onder andere het rijgedrag en de weersomstandigheden.

Opladen

De elektrische auto kan ook snelladen. Binnen 30 minuten is de auto weer voor 80 procent opgeladen. Over de prijs van de elektrische Skoda is nog niets bekend.

Standaard uitrusting

De standaarduitrusting van de Skoda ENYAQ is nog niet bekend.

“De Skoda ENYAQ is het antwoord op de Audi E-tron.”

Alexander Boon is onze Skoda ENYAQ expert
Vraag Alexander Boon

“”

Alexander Boon is onze Skoda ENYAQ expert
Vraag Alexander Boon

“”

Alexander Boon is onze Skoda ENYAQ expert
Vraag Alexander Boon
Uitvoering
Uitleg


Nog niet bekend

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl