Renault Twingo ZE

Stel je auto samen
Prijs niet bekend
  • 230km
  • 40 Min
  • 130 pk

Geef nu je interesse voor de Renault Twingo ZE op en rijdt hem als eerste!

De Renault Twingo ZE is de eerste elektrische Twingo en wordt verwacht in 2020. De elektrische Twingo zal goedkoper dan de Renault Zoe worden meer mensen overtuigen om op een betaalbare manier elektrisch te gaan rijden.

De auto heeft in maart 2020 zijn debuut op de autoshow in Genève. Het accupakket en de aandrijving houdt Renault tot nu toe geheim. De verwachting is dat de auto een vergelijkbaar 3-fase laadsysteem zal krijgen als de Renault Zoe, met een iets kleiner accupakket gezien het formaat van de auto.

Actieradius
De officiële actieradius van de Renault Twingo is nog onbekend. Naar verwachting zal de actieradius tussen de 200 – 250 km liggen. Om dit te realiseren is de verwachting dat er een accupakket van 30-40kW in de Twingo ZE geplaatst zal worden.

Opladen
Het is de verwachting dat de Renault Zoe hetzelfde laadsysteem zal ontvangen als de Renault Zoe. Dit zou betekenen dat de auto een 3-fase lader ontvangst, alsmede de mogelijkheid om met 50kW DC snel te laden.

Standaard uitrusting

De standaarduitrusting van de Renault Twingo ZE is op dit moment nog onbekend.

“De Twingo ZE wordt nog in 2020 verwacht!”

Sebastiaan Rodenboog is onze Renault Twingo ZE expert

met 20.000km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog

“”

Sebastiaan Rodenboog is onze Renault Twingo ZE expert

met 20.000km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog

“”

Sebastiaan Rodenboog is onze Renault Twingo ZE expert

met 20.000km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog
Uitvoering
Uitleg


Nog niet bekend

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl