Porsche Taycan

Stel je auto samen
vanaf € 1441
  • 450km
  • 22 Min
  • 680 pk

De Porsche Taycan is op 4 september 2019 officieel onthuld voor het publiek. Met de introductie van Taycan is Porsche ineens een serieuze speler in de markt van elektrische auto’s. Uiteraard zal de elektrische Porsche de strijd aan moeten gaan met de Tesla Model S. Maar tegelijkertijd brengt de Taycan ook het typische Porsche-karakter naar een elektrische auto. Die beleving zal mensen, die de stap nu nog niet durven te zetten, er misschien wel van overtuigen de sportieve brandstofauto achter zich te laten.

De auto gaat overigens niet door het leven – zoals eerder gedacht – als Mission E, maar het productiemodel, afgeleid van de Mission E concept car, gaat Taycan heten. Volgens Porsche betekent deze naam vrij vertaald ‘levendig jong paard’. Daarmee refereert Porsche aan het trappelende paard zoals dat sinds 1952 centraal staat in het Porsche logo.

Vermogen

Twee permanent-synchroon elektromotoren met een systeemvermogen van meer dan 400 kW/600 pk zorgen ervoor dat de Taycan in 3 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert en in minder dan 10 seconden van 0 naar 200 km/u. Dit komt bovenop een uithoudingsvermogen dat tot nu toe door geen enkele andere elektrische auto is bereikt. De Taycan kan meervoudig voluit accelereren zonder vermogensverlies en de actieradius (NEDC) bedraagt meer dan 500 km.

Opladen

Een ander belangrijk aspect van een volledig elektrische auto is de snellaadtijd. Met een maximaal laadvermogen van 270 kW, is de Taycan de absolute topper voor wat betreft laadsnelheid. Kan je een laadpaal vinden die deze snelheden kan leveren, dan is de Taycan weer in 22 minuten tot 80% opgeladen. Naar verwachting kan de auto bij een reguliere laadpaal 22 kW over 3 fasen laden, wat volledige 0-100% lading in 5 uur realiseert. Overigens zal de laadsnelheid in Nederland vaak uitkomen op 11 kW.

Standaard uitrusting

Wat precies de standaarduitrusting van de Porsche Taycan zal zijn, is nog onbekend. Ga direct door naar de configurator om de auto samen te stellen. Let op: sommige optie-combinaties zijn niet mogelijk. Wij zijn niet aansprakelijk voor ongeldige configuraties.

“De Porsche Taycan kan met maximaal 270 kW snelladen!”

Sebastiaan Rodenboog is onze Porsche Taycan expert

met 20.000km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog

“”

Sebastiaan Rodenboog is onze Porsche Taycan expert

met 20.000km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog

“”

Sebastiaan Rodenboog is onze Porsche Taycan expert

met 20.000km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog
Uitvoering
Uitleg


€ 1441

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl