Polestar 2

Stel je auto samen
vanaf € 755
  • 440km
  • 30 Min
  • 408 pk

De Polestar 2 is niet alleen het eerste elektrische model van nieuwe merk Polestar, het is ook direct de eerste auto die door het merk op de markt wordt gebracht. Wie echter naar de auto kijkt ziet wel een aantal overeenkomsten met Volvo. En dat is ook niet gek; Polestar is een submerk van de Zweedse autofabrikant.

Volvo heeft ervoor gekozen om Polestar als producent van elektrische auto’s naar voren te schuiven. Met de Polestar 2 hoopt het merk een concurrent voor de Tesla Model 3 te hebben. Met een accupakket van 78 kWh en een actieradius van ongeveer 450 kilometer, lijkt dit op papier goed te lukken.

Uiteraard moeten de eerste praktijktests nog uitwijzen of de Polestar 2 zich kan meten met de elektrische auto’s die al op de markt zijn. Toch is de verwachting dat het model het goed gaat doen, en niet in de minste plaats vanwege de styling. Zowel van binnen als van buiten is de auto strak vormgegeven. De typisch Zweedse ‘designtaal’ zorgt nu al voor veel interesse.

Actieradius

De actieradius van de Polestar 2 is te vergelijken met die van de Tesla Model 3, namelijk ongeveer 450 kilometer. Naar verwachting gaat ook Polestar 2 in meerdere varianten uitkomen met ook verschillende accupakketten. Of en wanneer deze variant op de markt komt is nog onduidelijk overigens.

Opladen

De laadcapaciteiten van de Polestar zijn veelbelovend. De auto is voorzien van een 3-fasen aansluiting én kan tot maximaal 150 kW per uur snelladen.

Levertijd

Het grootste vraagteken bij de Polestar 2 is de levertijd. Op dit moment is er nog vrij weinig duidelijk over de daadwerkelijke verwachte levering. Wel is het duidelijk dat de eerste lichting is uitverkocht. De verwachting is dat Polestar, net als Tesla vorig jaar, nog een groot aantal exemplaren in 2020 probeert te leveren in Nederland.

Standaard uitrusting

Op dit moment is het nog onduidelijk van welke standaarduitrusting de Polestar 2 is voorzien.

“Bestel nu alvast een exemplaar. Verwachte levering begin 2020”

Alexander Boon is onze Polestar 2 expert
Vraag Alexander Boon

“”

Alexander Boon is onze Polestar 2 expert
Vraag Alexander Boon

“”

Alexander Boon is onze Polestar 2 expert
Vraag Alexander Boon
Uitvoering
Uitleg


€ 755

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl