Nissan Leaf

Stel je auto samen
vanaf € 417
 • 390km
 • 45 Min
 • 149 pk

Direct rijden in de Nissan LEAF is mogelijk. Ga direct door naar de configurator om een offerte aan te vragen. Liever geen contract waaraan je lang vast zit? Kies dan voor shortlease.

De nieuwe Nissan LEAF is niet alleen fraai vormgegeven, hij is zit ook propvol nieuwe vooruitstrevende technologieën die jouw het als bestuurder een stuk gemakkelijker maken. Met technische snufjes als e-Pedal, ProPILOT, ProPILOT Park, Nissan Intelligent noodremsysteem met voetgangersdetectie, Nissan Intelligente rijbaanassistent en nog veel meer, is de LEAF écht de auto van morgen.

Het design van de nieuwe LEAF is een stuk veranderd ten opzichte van het voorgaande model. De LEAF oogt fris en doet modern aan. De typische lijnen uit de Nissan familie komen op het nieuwe model goed uit de verf. Van binnen biedt de LEAF ruimte voor 5 personen. Opvallend is de diepe kofferbak die verrassend veel ruimte biedt.

Levertijd Nissan LEAF E+

De Nissan LEAF met een 62 kWh accupakket is ook in 2020 snel leverbaar. De auto is tevens nog vrij te configureren. Ook hebben we nog een aantal jonggebruikte exemplaren met het 40 kWh pakket leverbaar, welke nog genieten van 4% bijtelling. Scroll door naar onze configurator om te zien welke auto’s er beschikbaar zijn.

Actieradius

Met een accupakket van 40 kWh en een theoretische actieradius van 270 kilometer (WLTP), komt de LEAF goed mee met de concurrentie. In realiteit zal dit uitkomen op zo’n 220 echte kilometers. De Leaf E+ met een accupakket van 62 kWh heeft een WLTP actieradius van 385 km, wat zich vertaald naar een realistische actieradius van zo’n 330 km.

Opladen

Net als het voorgaande model, is de Nissan LEAF voorzien van twee soorten aansluitingen. Een Mennekes en een CHAdeMO aansluiting. De Mennekes aansluiting wordt gebruikt voor thuisladen en de CHAdeMO voor het laden bij een snellaadstation. Laad je thuis aan een regulier stopcontact, dan zal het zo’n 19 uur duren voordat je weer met een volle accu van huis kunt. Aan een laadpaal zullen de laadtijden variëren van 12 tot 7 uur. Plug je in bij een FastNed station, dan kun je in 45 minuten met 80 procent weer de weg op.

Levertijd

De Nissan LEAF is per direct jonggebruikt uit voorraad leverbaar met 4% bijtelling (zolang de voorraad strekt!). Ook de Nissan Leaf E+ is over het algemeen snel verkrijgbaar.

Standaard uitrusting

 • Cruise control
 • Twee laadkabels: 6 meter laadkabel voor opladen aan het stopcontact (21 uur tot 100% bij 230V) en 6 meter laadkabel voor opladen aan laadpaal (12 uur tot 100% bij 16A en 6 uur tot 100% bij 32A)
 • Lane departure warning
 • Intelligent lane intervention
 • Blind spot warning

 • LED-verlichting
 • e-Pedal
 • Elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels
 • Regensensor
 • Follow me home verlichting
 • Intelligent key met startknop

“Per direct te rijden, shortleasen ook mogelijk!”

Arjen Bergman is onze Nissan Leaf expert

met 15.000km. op de teller

Vraag Arjen Bergman

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 8.6
Topsnelheid 144 km/u
Actieradius Elektrisch (NEDC) 378 km
Actieradius werkelijk 250 km
Totaal Vermogen 149 pk
Totaal Koppel 320 Nm
Aandrijving voor

Energieverbruik

Actieradius NEDC 378
Verbruik NEDC 10.1 kWh/100km
Benzine Equivalent NEDC 1.1 l/100km
CO2 Uitstoot NEDC 0 g/km - Lithium Batterij
Actieradius Praktijk 250 km
Verbruik Praktijk 15.8 kWh/100km
Benzine Equivalent Praktijk 1.8 l/100km
CO2 Uitstoot Praktijk 0

Energieverbruik in kWh

Stad - winter 15.8 kWh/100km
Snelweg - winter 21.7 kWh/100km
Gecombineerd - winter 18.5 kWh/100km
Stad - zomer 10.4 kWh/100km
Snelweg - zomer 16.9 kWh/100km
Gecombineerd - zomer 13.6 kWh/100km

“”

Arjen Bergman is onze Nissan Leaf expert

met 15.000km. op de teller

Vraag Arjen Bergman

Welke laadkabel wordt er standaard bij een Nissan LEAF geleverd?

De Nissan LEAF komt standaard met twee laadkabels. Eentje met een aansluiting voor aan een regulier stopcontact en eentje met een Mennekes aansluiting voor de openbare laadpalen.

Wat is de fiscale waarde van de Nissan LEAF?

De vernieuwde Nissan LEAF met een fiscale waarde van €34.140 is te rijden voor slechts €46 netto bijtelling per maand.

Kan de Nissan LEAF van een trekhaak worden voorzien?

Ja, de Nissan LEAF kan van een trekhaak worden voorzien. Deze is alleen goedgekeurd voor het dragen van fietsen.

Wat is de levertijd van de Nissan LEAF?

De Nissan LEAF is op het moment goed leverbaar. Ga je volledig zelf configureren, houd dan rekening met een levertijd van circa drie maanden.

In veel gevallen hebben wij diverse modellen uit eigen voorraad leverbaar. Dit gaat meestal om jong gebruikte auto’s. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kan ik als consument ook bij jullie leasen?

Nee, wij bieden alleen zakelijke lease aan.

Kan ik de Nissan Leaf ook shortleasen?

Het is bij ons mogelijk om de Nissan Leaf te leasen met een looptijd vanaf 1 maand. Shortlease is op basis van onze actuele voorraad.

“”

Arjen Bergman is onze Nissan Leaf expert

met 15.000km. op de teller

Vraag Arjen Bergman
Uitvoering
Uitleg


€ 100

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl