Byton M-Byte

Stel je auto samen
Prijs niet bekend
  • 390km
  • 32 Min
  • 408 pk

Byton is een van origine Chinees merk welke elektrische auto’s bouwt waarin connectiviteit een grote rol speelt, elke auto moet een ware smartphone op wielen zijn. Het merk heeft een designcentrum in Munchen, een ontwikkelingscentrum in Silicon Valley en de productie vind plaats in de Chinese plaats Nanjing. Vanaf 2021 is het merk ook in Europa, waaronder in Nederland, verkrijgbaar.

De Byton M-Byte is een ruime SUV met een brede wielbasis die in zowel 5- als luxe 4-zits configuratie geleverd kan worden. De auto is verkrijgbaar met zowel achterwiel- als vierwielaandrijving. Daarnaast heb je keuze uit twee accupakketen: het kleinste accupakket heeft een capaciteit van in totaal 72 kWh en het grotere accupakket 95kWh. De topsnelheid van de auto bedraagt 190 km/h (begrenst) en de vierwiel aangedreven variant van de M-Byte behaalt de 100 km/u in 5,5 seconden.

Interieur

Het interieur van de M-Byte wordt gekenmerkt door het grote 48-inch display. Dit display is net zo breed als het gehele dashboard! Het scherm wordt zowel gebruikt als instrumentenpaneel voor de bestuurder als infotainment. Wanneer je hebt gekozen voor de 4-zits configuratie wordt de auto geleverd met zowel stoelverwarming als massage-functie voor de achterstoelen. Aan bagage- en beenruimte is er tevens geen gebrek. De kofferbak van de Byton M-Byte heeft een totale capaciteit van 550 liter. Wanneer je de achterbanken plat legt wordt deze capaciteit tot 1450 liter vergroot.

Actieradius

De Byton M-Byte heeft een WLTP actieradius van 360 tot 435 km, afhankelijk van het accupakket. In realiteit zal de auto hiermee zo’n 325 tot 390 km kunnen afleggen, afhankelijk van weersomstandigheden en rijgedrag.

Opladen

De Byton M-Byte zal naar verwachting met een 3-fase 11kW AC lader geleverd worden. Hiermee kan de auto optimaal gebruik maken van het Nederlandse stroomnet. Tevens kan de auto snelladen met gemiddeld 100 kW, wat een 10-80% lading realiseert in zo’n 32 minuten.

 

Standaard uitrusting

Op dit moment is de standaarduitrusting van de Byton M-Byte nog niet bekend.

“De levering van de elektrische SUV van Byton start in 2021”

Sebastiaan Rodenboog is onze Byton M-Byte expert

met 20.000km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog

Prestaties

Acceleratie 0-100 km/u 5.5 sec
Topsnelheid 190 km/u
Actieradius Elektrisch (NEDC) 435 km
Actieradius werkelijk 390 km
Totaal Vermogen 408 pk
Totaal Koppel 735 Nm
Aandrijving RWD / AWD

Energieverbruik

Actieradius NEDC 435 km
Verbruik NEDC 20 kWh/100km
Benzine Equivalent NEDC 2.2 l/100km
CO2 Uitstoot NEDC 0 g/km
Actieradius Praktijk 390 km
Verbruik Praktijk 22,2 kWh/100km
Benzine Equivalent Praktijk 2.5 l/100 km
CO2 Uitstoot Praktijk 0 g/km

Energieverbruik in kWh

Stad - winter 330 km
Snelweg - winter 230 km
Gecombineerd - winter 275 km
Stad - zomer 470 km
Snelweg - zomer 290 km
Gecombineerd - zomer 365 km

“”

Sebastiaan Rodenboog is onze Byton M-Byte expert

met 20.000km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog

“”

Sebastiaan Rodenboog is onze Byton M-Byte expert

met 20.000km. op de teller

Vraag Sebastiaan Rodenboog
Uitvoering
Uitleg


Nog niet bekend

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl