BMW iX3

Stel je auto samen
Prijs niet bekend
  • 400km
  • 28 Min
  • 272 pk

Vanaf nu is het mogelijk om de 100% elektrische BMW, de BMW iX3 online te reserveren. De elektrische BMW krijgt een accupakket van ruim 70 kWh en zal een actieradius krijgen van meer dan 400 kilometer (WLTP). Als je interesse hebt in deze elektrische auto kun je onderstaand een reservering aanvragen! In 2020 begint het automerk met de productie van de BMW iX3.

Het automerk verwacht veel van deze elektrische BMW vanwege de trends die BMW samenbrengt met deze elektrische auto. De elektrische auto is namelijk een combinatie tussen de elektrische auto en SUV. De elektrische auto lijkt in de basis op de BMW X3 met een aantal kleine verschillen zoals de grille. De BMW IX3 is qua concurrentie vergelijkbaar met de Audi e-tron en Tesla Model X.

Actieradius

De iX3 krijgt een vermogen van meer dan 270 pk en een accupakket van ruim 70 kWh. De elektrische auto zal een actieradius krijgen van ruim 400 kilometer (WLTP). In de praktijk zal dit neerkomen op zo’n 350 kilometer. Uiteraard is dit afhankelijk van de weersomstandigheden en het rijgedrag.

Opladen

De elektrische BMW IX3 zal naar verwachting met een laadvermogen van 11 kW in ongeveer 7 uur en 30 minuten weer volledig zijn opgeladen. De elektrische auto heeft ook de mogelijkheid om te snelladen. Door het Charging Control Unit beschikt de elektrische auto over de mogelijkheid om snel te laden. Via een 150 kW snellader is de BMW IX3 binnen 30 minuten weer voor 80% opgeladen.

Standaard uitrusting

De standaarduitrusting van de BMW iX3 is nog niet bekend.

“De BMW i3x is nu al bij ons te reserveren!”

Alexander Boon is onze BMW iX3 expert
Vraag Alexander Boon

“”

Alexander Boon is onze BMW iX3 expert
Vraag Alexander Boon

“”

Alexander Boon is onze BMW iX3 expert
Vraag Alexander Boon
Uitvoering
Uitleg


Nog niet bekend

Basisversie Verder met configureren

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl