Elektrisch leasen

Voor ieder wat elektrisch

Elektrische auto leasen - Nu nog met lage procent

Wil jij dit jaar nog profiteren van een lange bijtelling? Dan ben je bij Mobility Service Electric aan het juiste adres. Zo hebben wij exemplaren van de Hyundai Kona Electric direct beschikbaar.

Geen uitstoot tijdens het rijden, fiscaal voordeel en fantastische rijeigenschappen. Zo zou je de elektrische auto vandaag de dag kunnen omschrijven. Anders dan een aantal jaren geleden, wegen de voordelen steeds meer op tegen de nadelen. Geen wonder dus dat Nederlandse leaserijders een elektrische auto steeds vaker overwegen.

Of je nou voor een Kia e-Niro, een Hyundai Kona Electric of een Tesla Model 3 kiest. De overstap zal je verbazen. Een elektrische leaseauto is namelijk ontzettend comfortabel. Bovendien zijn de meeste EV's uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor een elektrische leaseauto je zakelijke ritten omtovert tot een waar rustmoment.

Actieradius

Een Nederlander rijdt gemiddeld minder dan 100 kilometer per dag. Met het aanbod van de huidige elektrische auto's, hoeft actieradius dus geen probleem meer te zijn. Bovendien zijn de nieuwe EV's uitgerust met slimme 'snellaad-technologie'. Dat betekent dat een actieradius van 350 kilometer er in een half-uurtje bijgeladen kan worden. Even naar het toilet en een kopje koffie betekent dus weer een bruikbare accu!

Voor leaserijders die op dit moment een elektrische auto overwegen, kan een overstap toch nog wel spannend zijn. Zeker als je 40.000 kilometer per jaar rijdt. Gelukkig bieden ook de voordelige EV's, zoals de Hyundai Kona Electric en de Kia e-Niro in deze gevallen soelaas. Beide auto's beschikken over een actieradius van meer dan 400 kilometer. Daarnaast heeft Nederland de grootste dichtheid van laadpalen in de hele wereld. Zodoende kun je bijna overal wel een beschikbare laadpaal vinden.

Elektrische leaseauto en fiscaal voordeel

Omdat fossiele brandstoffen eindig zijn, lijkt de transitie naar elektrische auto's geen moment te vroeg te komen. Toch is de aanschafprijs en daardoor de leaseprijs vaak nog wel behoorlijk hoog. Gelukkig helpt de Nederlandse overheid met de overstap naar een elektrische auto, door de bijteling laag te houden.

Elektrische auto's met een fiscale waarde van onder de €50.000 worden belast met slechts 4 procent bijtelling. EV's met een aanschafwaarde boven de grens van €50.000, moeten voor het resterende bedrag 22 procent bijtellen. Desalniettemin is een elektrische auto in de lease als privépersoon altijd nog stukken goedkoper dan een conventionele leaseauto. Mede dankzij de overheid is een elektrische auto ook voor de portemonnee het overwegen waard.Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl