Algemene voorwaarden

Leasen bij Mobility Service Electric

Leasen bij Mobility Service Electric is standaard inclusief:

  • Rente en afschrijving
  • Reparaties, onderhoud en banden
  • Schadeherstel & glasreparatie
  • 24/7 Pechhulp in Nederland
  • Verzekering inclusief Schadeverzekering Inzittenden (SVI)
  • Geen callcenter of helpdesk, maar persoonlijk contact met jouw vaste contactpersoon: je kunt ons altijd bellen, appen of mailen bij vragen
 

Bij het online samenstellen van jouw favoriete elektrische leaseauto, heb je de mogelijkheid om aanvullende opties aan dit pakket toe te voegen. Zoals winterbanden, vervangend vervoer, een laadpaal, een laadpas en het afleveren van de auto op de door jou gewenste locatie. Een vakantie-auto behoort ook tot de mogelijkheden, al betreft dit maatwerk. In sommige gevallen (auto’s die een bepaalde waarde vertegenwoordigen) eist de verzekeraar dat er een alarminstallatie wordt geplaatst in de auto.

Eigen risico

Ons eigen risico bedraagt standaard 300 euro per incident. Het is mogelijk om dit te verhogen of te verlagen, dit heeft effect op de leaseprijs. Als gespecialiseerde en flexibele partij bieden wij onze klanten graag maatwerk, dus neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze algemene voorwaarden

Mobility Service Electric is onderdeel van leasemaatschappij Mobility Service Nederland B.V. De algemene voorwaarden van leasemaatschappij Mobility Service Nederland zijn dan ook van toepassing.

Je vindt de algemene voorwaarden van Mobility Service Nederland hier.

Onze verzekeringsvoorwaarden

Onze verzekering is standaard inclusief Schadeverzekering Inzittenden (SVI). Dankzij SVI verzeker jij jezelf en jouw passagiers voor de financiële gevolgen van een verkeersongeluk, bijvoorbeeld bij letselschade of invaliditeit. De SVI is uitgebreider dan een ongevallen inzittenden verzekering (OIV).

Je vindt de verzekeringsvoorwaarden hier.Nu in de etalage

MG ZS EV

Vanaf € 442

Een van onze experts

Sebastiaan Rodenboog heeft al 20.000km in een elektrische auto gereden.

Blije klant
"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar, Fixico.

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl